Tweet This
Back to All Events

PULSE OF FLOYD - Nøtterøy Kulturhus

Bandet Pulse Of Floyd gjorde sin debutkonsert i i Kulåsparken, Sarpsborg i 2008 og utgjør 11 dyktige musikere og vokalister fra Østfold/Oslo som alle kan karakteriseres som «Pink Floyd lovers»! De har fylt opp storsalen Olavshallen i Trondheim, gjort stor suksess på Rockefeller og Sentrum Scene i Oslo, samt på festivaler, klubber og en rekke kulturhus.

Konseptet til Pulse Of Floyd er i størst mulig grad å gjenskape den magiske stemningen som kjennetegner musikkverkene. En meget vanskelig oppgave, men publikum og presse hyller bandet nettopp for å ha maktet å få til dette. Her er det ingen lettvinte løsninger eller egne tolkninger. Nitidige øvelser der detaljene er finpusset og en ikke ubetydelig mengde lys-, AV- og lydutstyr styrt av dyktige teknikere er med på å bidra til dette. Repertoaret har bandet i utstrakt grad hentet fra «The Wall», «The Division Bell», «A Momementary Laps Of Reason» og «Wish You Were Here». I tillegg har bandet innstudert materialet på «Dark Side Of The Moon», som er kåret til verdens beste utgivelse en rekke ganger.

«Oh my God, these guys are REALLY good!»
– Gary Wallis, musiker på Pink Floyds «Pulse»

«Kjempestemning for Floyd! Publikum fikk
høre et av Europas beste Pink Floyd coverband"-
Halden Arbeiderblad