Tweet This
Back to All Events

Farmers Market - Støperiet / Tønsberg

Farmers Market er et liveband i særklasse som server en hemningsløs gitarbasert rytmisk-melodisk overskuddsorgie med nikk til både progrock, sigøynertradisjoner, orkestermusikk, country og 70-talls filmmusikk.

For 25 år siden ble det inngått en rytmisk pakt som ble banket inn med ujevne slag i kjellerrommene ved Trøndelag musikkonservatorium, og bandet Farmers Market var et faktum. I 2016 feires der musikalsk sølvbryllup med dertil hørende omflakkende musikalsk virksomhet basert på det siste kvarte århundrets viderverdigheter!

Bandet vil i tillegg til å øse av sitt mangslungne arkiv med raus hånd presentere nye melodisk-rytmiske rariteter og fremtidige favoritter. I løpet av sin 25-årige eksistens har bandet gitt ut fem plater, blitt tildelt to spellemannpriser og turnert store deler av Moder Jord.
Urijazz ønsker velkommen til en kveld med skjær spilleglede og fandenivoldsk ansiennitet.

Stian Carstensen har siden oppstarten for 25 år siden vært kreativt midtpunkt i bandet, men han har trukket veksler på et utall musikere og sangere fra Norge og Bulgaria med omland. På den siste plata «Slav to the Rhythm» trakterer han 22 instrumenter! Stian er etter manges mening en musiker av verdensformat. Ikke bare fordi han er multi-instrumentalist og spiller taktarter som svært få gjør etter ham, men også fordi han kombinerer mange forskjellige musikalske stilarter med stor presisjon og følelse. Det hele iblandet en god porsjon humor.

NB! Konserten holdes på Støperiet!

Denne utgaven av Farmers Market er:
Stian Carstensen – trekkspill m.m.
Trifon Trifonov – saksofon
Jarle Vespestad – trommer
Nils-Olav Johansen – gitar og vokal
Finn Guttormsen – bass
Filip Simeonov – klarinett