Tweet This
Back to All Events

No. 4 - Nøtterøy Kulturhus

Dialektpop fra hovedstaden.

en lekne poptrioen No.4 har sitt hjerte i Oslo, hvor Emilie, Ingeborg og Julia har bodd og spilt musikk sammen hele livet. Bandets ærlige tekster og harmoniske melodilinjer viser en bred allsidighet som er inspirert av alt fra Nora Brockstedt til Beyoncé. Låtene har klare referanser til både jazz og viser, mens tekstene ofte er inspirert av rim og rytme fra hiphop-verdenen. Foreløpig har de gitt ut de flotte singelene "Hvis det var meg" "Lite og Stort" og "En annen dag". Nå har de sluppet det etterlengtede debutalbumet, "Henda i været", som har fått terningkast 5 i både Dagbladet og Dagsavisen. 

Du så de kanskje som husband i «Det er lov å være blid» med Else Kåss Furuset?

Earlier Event: September 14
No 4 - Bølgen Kulturhus Larvik
Later Event: September 15
Thomas Strønen - Cafe M / Tønsberg