Tweet This
Back to All Events

SÅ LENGE DET GÅR BLOD GJENNOM OSS - Utstilling - Bølgen, LarvikÅpning lørdag 6.august kl.13.00. Åpent for alle!

Tina Lindvall (1976, Tromsø) er en Oslo-basert kunstner som arbeider primært med videoprojeksjon, ofte på skulpturer eller i installasjoner hvor hun fokuserer på bevegelse, tvetydighet og forskjellige tilstander som stiller spørsmål om identitet og tilstedeværelse. Hun undersøker visningsmuligheter for sine arbeid gjennom enkel- og multi-projeksjoner av bevegelige bilder på forskjellige overflater.
?Margrethe Iren Pettersen (Tromsø 1977) er blomsterdekoratør og har en Bachelor fra Kunstakademiet I Tromsø. Pettersens prosjekter tar ofte utgangspunkt i et sted, planter eller andre organismer. Hun arbeider prosessorientert og arbeidene henger sammen og strekker seg tilbake i tid. Arbeidene materialiserer seg i ulike medier som installasjon, skulptur, lydvandringer, offentlige dyrkningsprosjekter og mer tradisjonelle verk som tegning og foto. Hennes samiske røtter og fortellertradisjonen i nord, med muntlig kunnskapsformidling er noe hun bringer inn i sitt arbeid.

Christina Disington (1980 Trondheim) Nå bosatt i Larvik. Hun har bakgrunn fra Strykejernet Kunstskole og er utdannet Faglærer i Kunst Håndverk ved HiOA. Hennes kunstnerskap dreier seg tematisk rundt det psykososiale miljøet i familien og egen mental helse: Den mentale Avstanden mellom oss som kan være vond og god, og som gjør oss til individer, en maktbalanse som hele tiden forskyves og gjenopprettes mellom familiemedlemmer, og ikke minst kompleksiteten i selve kjærlighetsforholdet.

Geir Backe Altern jobber gjerne relasjonelt og performativt. I det siste mye i kombinasjon med stedsspesifikke snekkerier. Han arbeider oftest utendørs, tar seg til rette, tester tålmodigheten. Gå opp grenser. Tråkker nye stier. Verkene omhandler gjerne forholdet mellom kultur og natur, arkitektur, rom og menneskenes plass i det offentlige. Han har et markeringsbehov også utenfor den hvite kuben.
Turer, events og ulovlige snekkerier fører til videodokumenter, skulpturer, foto og installasjoner når han beveger seg inn i galleriene.

Arrangør: Bølgen Kulturhus

Flere datoer: 6.-28. august 2016