Tweet This
Back to All Events

FJORDFESTEN - SANDEFJORD


  • 9 Strandpromenaden Sandefjord, Vestfold, 3208 Norway (map)

Fjordfesten arrangeres på sensommeren hvert år, og er en fantastisk flott musikkfestival i Badeparken, midt i hjertet av Sandefjord by. Fjordfesten har klart på få år å befeste festivalen som en  "familiefestival", eller folkefest om du vil. Her er alle, og alle aldersgrupper velkommen til en heidundrenes folkefest. Det er som om  hele byen  har det som et årlig rituale for å møtes til en felles fest når Fjordfestivalen arrangeres denne helgen på sensommeren.

For mange er festivalhelgen siste dager av sommerferien, og mange bruker nok også Fjordfesten til å møte venner og gamle kjente som man kanskje ikke har møtt på lang, lang tid. Sommeren er på hell, og høst, jobb og hverdagsliv står for døren, men først er det tid for en skikkelig fest og feiring - god festivalhelg!


Program

Alle årets artister er ikke sluppet enda, men foreløpig ser programmet for 2016 slik ut ..

FREDAG

Sondre Lerche
Marit Larsen
Staut
Admiral P
Madcon

... flere kommer

LØRDAG

The Main Level
Miss Tati
Bjørn Eidsvåg
Jarle Bernhoft
OnklP & De Fjerne Selktningene
Matoma

... flere kommer

TILBAKE


Hold deg oppdatert - følg Fjordfesten på Facebook:


KART FESTIVALOMRÅDET

 
Booking.com
Later Event: August 5
Tønsberg Båtrace