Tweet This
Back to All Events

deLillos - Konsert - Foynhagen

deLillos er en norsk poprockgruppe som ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene fra den nevnte perioden. deLillos slapp i fjor sitt fjortende studioalbum “Vi er på vei, vi kanke snu” – et album de har høstet strålende kritikker for. De har i mer enn 25 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, med udødelige klassikere som “Neste Sommer”, ”Min Beibi Dro Av Sted”, “Smak av honning" og "Tøff i pyjamas" 

deLillos feiret sitt 20-årsjubileum som plateartister i 2004 med en serie gjenutgivelser og konserter. I tillegg til de nevnte platene, har deLillos i årenes løp deltatt på mer enn et dusin album med diverse artister. Blant disse kan nevnes Når nettene blir lange (1991), Med blanke ark (1994), Fi-fi dong (1995), Ellediller & krokofanter (1996), Perleporten (2000) og Buddy (2003). Lillo-Stenberg er også medlem av hobbybandet The Young Neils, der han utelukkende spiller Neil Young-låter sammen med Jørn Christensen, Per Vestaby og Palle Krüger. Lars Lundevall ga ut CD-en Days Of Fuzz i 2004 på Pilar/Sonet, under kunstnernavnet Mr. Smith. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro sitt univers – samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold. Bandet har også nettopp blitt innlemmet i Hall of Fame på Rockheim i Trondheim. Meget fortjent hvis du spør oss!

Vi gleder oss til å få besøk av deLillos i Foynhagen!

Restriksjoner

20 års leg. plikt. 
Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett
Dørene åpner kl.18:00 

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refundres kun ved avlyst konsert.