Tweet This
Back to All Events

Tid til alt - Cecilie Thunem-Saanum - Nøtterøy Kulturhus

I dette foredraget deler Cecilie Thunem-Saanum nøkkelen til hvordan vi kan være travle, uten å bli stresset. Det handler om teknikk, tankesett og verdivalg. Vi stuper inn og ut av møter, telefonsamtaler, hasteoppgaver på jobben, vennetreff, m.m. Indre og ytre forventningspress gjør at vi forsøker å være alle steder på én gang, med alle våre ulike roller.

Cecilies spesialfelt er kommunikasjon og tidsbruk. Hun arbeider både med offentlige og private virksomheter, fra toppledere til taxisjåfører. Alle seanser gjennomføres med en løs tone, stram regi og klare mål. Hun har alltid en klar visjon hun deler med deltakerne: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør. Cecilie er opptatt av at ethvert foredrag hun leverer, både korte og lengre seanser, skal gi konkrete tips og praktisk nytteverdi.