Tweet This
Back to All Events

MIDGARDSBLOT - FESTIVAL - MIDGARDSENTERET, BORRE


For andre år på rad arrangeres Midgardsblot, en nyskapende festival som utvider det tradisjonelle konseptet for musikkfestivaler ved å tilby publikum berikende kulturopplevelser i tillegg til god musikk.

I løpet av helgen vil norske og internasjonale metalband innta det området rundt Gildehallen på Borre. Mange
av dem henter sin inspirasjon fra vår norrøne kulturarv, folkemusikk, historie og mytologi, og du vil få oppleve både storheter innen sjangeren og mindre, nyere band. I år står navn som Wardruna, Skálmöld, og Hamferd på plakaten, og det ligger an til konsertopplevelser du sent vil glemme!

Inne i selve Gildehallen vil det også være intimkonserter, med en stemning du skal lete lenge for å finne maken til.

På historiske Borre vil du også oppleve vikingkultur i sitt rette element, med kampshow, håndverk, handel, og mere til. Midgardsenteret vil være åpent med utstillinger og kafé under festivalen, og det vil være foredrag og omvisninger for de historieinteresserte, og historiefortelling og aktiviteter for barn.

I fjor høstet festivalen lovord både fra publikum, artister, media, og bransje, og med ett år på baken ligger alt an til en forrykende oppfølger i 2016!

Det vil være campingmuligheter ved Borrestranda, i naturskjønne historiske omgivelser, like ved de mektige Borrehaugene. Campen åpner torsdag kveld og stenger søndag 21. august. Bandene spiller fredag og lørdag.

Følg med på midgardsblot.no for mer informasjon, billettpriser og oppdateringer

Facebook.com/Midgardsblot