Tweet This
Back to All Events

Konsertsommer i Bakgården: Elg - Bakgården Café, Sandefjord

Øivind Elgenes, bedre kjent som ELG i Dance With a Stranger, fikk en mektig oppsving etter deltakelsen i TV2 suksessen "Hver Gang Vi Møtes». Stemmen og frontfiguren bak Dance With a Stranger, går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere.

Elg er en veteran i musikkbransjen, med over 40 år`s erfaring som låtskriver og utøvende artist. ELG har i flere år bergtatt sitt publikum med magiske konsertopplevelser i følge kritikerne. Han er en allsidig artist, og holder like godt konserter med band, kor, korps eller nedpå og akustisk alene.

Han er utstyrt med en usedvanlig kraftig sangstemme som han bruker med innlevende intensitet. Stemmen har vist seg å være ideell for de musikkstilene han liker best, i landskapet til country, gospel, soul, blues og folkrock.
Elg har gitt ut 5 soloalbum, og til høsten slipper han sitt 6 album. Øivind Elgenes, skriver sanger som berører. Små noveller med historier, eller visdomsord med musikk til, om du vil.

Han siste album ”Lucky one” tar også opp politiske temaer. Elg leverer tekster om global oppvarming, om miljøet – og om hva oljepengene gjør med den norske mentaliteten. Ikke minst synger Elg låter som går imot den grådige kapitalismen.
Øivind Elgenes, benytter helst musikere fra eget fylke som instrumenter og lekegrind, for nye låter og bandutvikling, i en grooveretning, som han selv kaller ”Folktown”.

Elg inkluderer, fasinerer og rører publikum på hver eneste konsert.

Billetter: 300,- + avg.

Dørene åpner kl. 19:30. Stå og sitteplasser.

Billetter kjøpes på Hjertnes billettservice, tlf. 33 41 67 60, Narvesen, Turistkontoret eller på internett.