Tweet This
Back to All Events

Di Derre med Unni Wilhelmsen - Konsert - Foynhagen

Ifjor hadde Foynhagen den glede å ha Jo Nesbø på besøk. I år er vi så heldige å få besøk av Di Derre med Jo Nesbø i spissen. Selveste Unni Wilhelmsen er nå også en del av bandet, og sammen skal de sørge for en super helaften i Foynhagen.

Di derre ble dannet i 1992, og i løpet av noen hektiske år på midten av 1990-tallet gikk Di derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Albumet Jenter & Sånn solgte i over 190 000 eksemplarer, og siden den gang har de fått en selvfølgelig plass i den norske musikkkulturen. 
Sommeren og høsten 2006 reiste Di Derre på en omfattende avslutningsturné over store deler av landet. I juni 2006 kom de med samleskiva Di beste med Di Derre, som inkluderte et par nye låter. Responsen har vært "overveldende", ifølge bandet selv, og de har spilt for fulle hus blant annet i Bergen og Kristiansund

Bandet består av: Jo Nesbø, Unni Wilhelmsen, Magnus Larsen jr, Espen Stenhammer, Lars Jones og Halvor Holter 

Velkommen i Foynhagen 9.juli sammen med Di Derre og Unni Wilhelmsen!

Restriksjoner

20 års leg. plikt. 
Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett
Dørene åpner kl.18:00 med support artist.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refundres kun ved avlyst konsert.