Tweet This
Back to All Events

Konsertsommer i Bakgården: PER MATHISEN SUPER BAND - Bakgården, Sandefjord

"PER MATHISEN SUPER BAND"

Per Mathisen elektrisk /akustisk bass

Olga Konkova tangenter

Hans Mathisen gitar

Eliel Lazo perkusjon

Gergo Borlai trommer

Bassisten Per Mathisen har satt sammen et internasjonalt band med noen av sine absolutt favoritt musikere,  som kommer til å levere et fyrverkeri av en konsert i Bakgården fredag den 8 juli 2016. Det er verdens-stjernen - cubanske - København bosatte - Eliel Lazo på perkusjon,  Los Angeles bosatte

- Gergo Borlai på trommer, sammen med norges aller største jazz pianist Olga Konkova, og bror - Spellemannsprisvinner - gitaristen Hans Mathisen er det virkelig en stor musikalsk begivenhet som skjer denne kvelden. Maken til trøkk, groove og musikalks overskudd som dette bandet kommer til å levere hører man svært, svært sjelden noe sted.

Musikken bandet kommer til å fremføre er i hovedsak komponert av bandleder Per Mathisen og er en herlig miks av alt fra akustisk moderne jazz til elektrisk høy eksplosivfunky jazzrock. De fantastiske virtuose musikerne leverer halsbrekkende soli i ekstremt raske tempi og har spilleglede og samspill i verdensklasse.

Per Mathisen: spilt konserter i over 30 land, gitt ut 12 kritiker-roste CD plater og 2 DVD`er i eget navn eller som medlem av band. Turnert og holdt konserter med navn som : Alex Acuna, Gary Husband, Mike Stern, Bill Evans.

Olga Konkova: Russisk/norsk pianist som har gitt ut en lang rekke solo album og spilt i mange land verden over med stherner som Marilym Mazur, Jojo Mayer, Bobby Shew, Alan Vizutti, Ralph Peterson, Gary Husband.

Hans Mathisen: Mottat Spellemannsprisen for sin CD, "Quiet songs". Har sine egne band og spiller med Jason Rebello, Jon Christensen, Arild Andersen, Paolo Vinaccia.

Eliel Lazo: Cubansk perkusjonist i verdensformat bosatt i København. Har spilt med stjerner som Herbie Hancock, Wayne Shorter, Michel Camilo, Bob Mintzer. Har mottat en lang rekke musikkpriser og kåret av Havana Times til en av Cubas aller største perkusjonister.

Gergo Borlai: En av verdens aller hotteste trommeslagere, spiller i bandene til Nguyen Le og Gary Willis. Har sine øgne solo plater og reiser verden rundt med stjerner som : Hadrien Feraud, Scott Henderson, Jimmy Haslip

Billetter: 250,- + avgifter.

Billetter kjøpes på Hjertnes billettservice, tlf. 33 41 67 60, Narvesen, Turistkontoret eller på internett.