Tweet This
Back to All Events

Jan Eggum - Konsert - Publicom scene - Horten

Etter stor publikumsuksess, kommer Eggum tilbake til Publicom scene, og vi ønsker han hjertlig velkommen! På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert. Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. 

20 års aldersgrense.  
Dørene åpnes kl.19:00 - Hovedartist ca. kl.21:00. 
Alle rettigheter. 
Varighet 90 min. inkl. pause.