Tweet This
Back to All Events

Sommershow: Entertainer - Bølgen Kulturhus Larvik

ENTERTAINER

Med Alexander Rybak, Heidi Ruud Ellingsen og Sofie Bjerketvedt

Alexander Rybak har 10-års jubileum som artist, og feirer dette på Bølgen med et forrykende musikalsk show som spenner over hele hans karriere.
I 2006 vant Rybak Kjempesjansen på NRK. Etter det har han vunnet flere priser og konkurranser og etablert seg som en av Norges mest anerkjente og folkekjære artister.
Du kjenner ham blant annet som vinner av den internasjonale Grand Prix finalen med Fairytale, samt som vinner av Spellemannprisen, Heddaprisen og flere internasjonal priser.

Rybak ønsker å feire gleden ved å underholde, med musikk og «entertainment» fra hele sin karriere. I tillegg er forestillingen krydret med spennende overraskelser. Han byr på storband, klassiske favoritter, kjente folketoner, egen popmusikk formidlet med humor og energi av internasjonalt format. Med seg på scenen har Rybak har også med seg to gjester: Heidi Ruud Ellingsen og Sofie Bjerketvedt. Heidi Ruud Ellingsen er kjent fra Drømmerollen, hvor hun vant rollen som Kathy i «Singing in the rain». Det siste året har hun spilt Mary Poppins for fulle hus på Folketeatret. Sofie Bjerketvedt er sanger og danser, og vant rollen som Sandy i «Grease» på TV Norge. Hun har også gjort stor suksess i showet «Diva and the Beast».

Sammen inviterer trioen en frisk forestilling formidlet med sjarme, varme og sprudlende energi.

Johan Osuldsen har regien og Knut Bjørnar Asphol er orkesterleder for et åtte manns orkester.