Tweet This
Back to All Events

SLAGET I DYNEKIL ANNO 1716 MED EN EUROPEISK 1700 – TALLS FESTIVAL - STAVERNFra Tordenskiolds Soldater/http://tordenskiolds-soldater.no:

Ærede allierte venner.

Året er 2016 og i Norges lille smilehull planlegges det nå SLAGET I DYNEKIL ANNO 1716 MED EN EUROPEISK 1700 – TALLS FESTIVAL i den samme 1700 talls stil vi liker så godt.

Vi skrur tiden tilbake og gjenskaper den atmosfæren på Friderichsværn Værft og i Stavern By som en gang rådet. Her vil Sjørøverkaptein Silver lede barn og voksne i leting etter skatten. Vår store helt Tordenskiold vil på ny kjempe mot de svenske Carolinerne og lede sine tapre soldater til seier. Vi vil som vanlig også ha en aktiv feltleir hvor vi setter opp telt. Her lager vi feltsuppe, pinnebrød og pannekaker. Markedet vil være mye større enn tidligere, håndverkere lager og selger sine varer. Tamburer spiller og marsjerer. Musketerer trener på exercis. Artillerister driver med kanonexercis.

 

Søndag: Et unikt tablå i Norge. Svenskene vinner!

Pris: kr 100,- for voksne og kr 50,- for barn


KART: