Tweet This
Back to All Events

Lars Winnerbäck - Konsert - Foynhagen

Det er ikke uten grunn at Lars Winnerbäck blir kalt Sveriges svar på Springsteen. Det blir ikke ærligere, nærere eller inderligere enn dette. Opplev rockepoesi på sitt beste med Lars Winnerbäck i Foynhagen onsdag 27. juli.

Det har gått 19 år siden debuten ”Dans med svåra steg”, og Lars har siden den gang opparbeidet seg en stor og trofast fanskare med sin svenskspråklige viserock. I hjemlandet blir han omtalt som en av de fem store, og har blant annet vunnet syv Grammis for sin meningsfulle og vakre musikk. Den brutalt ærlige svensken har blitt tatt varmt imot også av det norske publikummet.  Både kritikere og platekjøpere har trykket den jordnære svensken til sitt bryst.

Lars Winnerbäck er kjent for å synge seg rett inn i sjelen til publikum fra scenekanten. Velkommen når den svenske kritikeryndlingen kommer til Foynhagen 27.juli !

Restriksjoner

20 års leg. plikt. 
Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett
Dørene åpner kl.18:00 

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refundres kun ved avlyst konsert.