Tweet This
Back to All Events

Unni Wilhelmsen, Solveig Heilo og Hanne Mari Karlsen - Konsert - Gamle Ormelet, Tjøme

Unni Wilhelmsen fra Oslo har gitt ut åtte skiver med egne låter, spilt 1500 konserter i inn- og utland og vunnet to Spellemannpriser. Solveig Heilo fra Bærum er en av Katzenjammerjentene, og de selger ut 7000 billetter i Tyskland på et blunk en helt vanlig tirsdag. Hanne Mari Karlsen er en ingeniør utenom det vanlige fra Nøtterøy. De er tre bestevenninner med spesielle talenter i alle retninger, og nå har de slått seg sammen på scenen for å spille nydelig musikk for folk. Til sammen trakterer de et tosifret antall instrumenter, og stemmene deres passer like godt sammen som humoren og det estetiske. Dette er visuelle damer med trøkk – som leverer unike, håndplukkede og framfor alt håndskrevne låter. Unni sørger for velkjente sanger fra en rikholdig karriere, på gitar, piano, på norsk og på engelsk. Solveig leverer helt nye låter for anledningen, og de har også noen fete coverhitlåter på repertoaret. Da jentene debuterte på Gamle Ormelet sommeren 2013, var det utsolgt og applausen ville ingen ende ta. Liker du Simon & Garfunkel? First Aid Kit? Emmylou Harris & Linda Ronstadt? Nick Drake eller Bon Iver? Enn så lenge er de en godt bevart hemmelighet, men ryktene sier at om ikke lenge må du kanskje stå i kø og ha med noe å stå på for å se jentenes blide fjes og travle fingre. Vel møtt til en stemningsfull og vakker konsert!