Tweet This
Back to All Events

Kim Larsen og Kjukken - Konsert - Dulpen, Holmestrand

Kim Larsen kommer til Holmestrand.

Torsdag 21 juli er Dulpen klar for storstilt fest med kjente, kjære og karismatiske Kim Larsen som hovedgjest. På menyen står det en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog og vil dermed representere sanger fra hans mer en 40 år lange karriere.

Kim Larsen og Kjukken er et velrenommert live-band som fyller konserthaller og festivaler i hele Skandinavia. Kim Larsen har hatt 15 album på VG-lista topp 20 Album over en periode på 30 år så denne konserten vekke gode minner for de fleste. Sanger som This is my life, Papirsklip, Midt om natten og Hva’ gør vi nu, lille du? er alle sanger som garantert vil få de fleste til å synge med. Alt dette omgitt av naturskjønne omgivelser ute på Dulpen i Holmestrand. Holmestrand vil være et av svært få stoppesteder i Norge for Kim Larsen og Kjukkens sommerturné i 2016.

Dulpen (vis a vis Holmestrand Hotell) ligger 50 meter fra Holmestrandstasjon så det er enkelt tilgang med Vestfoldbanen. Konserten vil også avslutte så både de som reiser nordover og sørover rekker siste tog.

Det er også enkel tilgang fra sjøveien da gjestebrygger er i umiddelbarnærhet.

Earlier Event: July 21
HANDELENS DAG - SANDEFJORD