Tweet This
Back to All Events

MELISSA HORN - KONSERT - FOYNHAGEN

27. november slapp Melissa Horn sitt femte album ”Jag går nu”, som følges opp av en omfattende turnè våren og sommeren 2016. På fredag slapp Melissa Horn sin nye singel ”Du går nu”. Låten var første smakebit fra hennesalbum ”Jag går nu”. Albumet blir Melissa Horns femte, og beskrives av henne selv som en seperasjonsskive. Hvis man trenger en påminnelse om den særlig nære relasjonen Melissa Horn har til sine lyttere, er det bare å se på reaksjonene i sosiale medier etter at hun forrige uke la ut en liten videohilsen der hun fortalte om det kommende albumet. Våren 2016 er det endelig klart for at Melissa skal møte dette dedikerte publikumet live. Vi kan love en intim og flott konsert i Foynhagen! 

Restriksjoner

20 års leg. plikt. 
Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett
Dørene åpner kl.19:00 

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refundres kun ved avlyst konsert.