Tweet This
Back to All Events

Let’s entertain you – går til filmen - Galeiscenen, Fredriksvern Verft, Stavern - FLERE DATOER


«Let’s entertain you» er tilbake med musikalsk og visuell sommerunderholdning! Lars Hansen (kjent fra Norske Talenter på TV2), Eldfrid Jacoby og Elling Hem står på scenen 20. juli 2016 med et nytt forrykende show – «Let’s entertain you går til filmen». De tre sterke sangerne ledsages av Nils Mathisen med live orkester, og visuelle effekter og multimedia av Ørjan Jacoby topper det hele. Her vil det både være «eyecandy» og «earcandy»!

Gruppen «Let’s entertain you» har spilt to tidligere forestillinger på Galeiscenen. Begge ganger har gruppen fått meget gode tilbakemeldinger i presse og av publikum, og denne gangen har de tatt et skritt videre med live orkester og ny regi. Kapellmester Nils Mathisen og regissør Morten Sivertsen gleder seg til å presentere musikken, sangene og bildene fra store filmer som har begeistret og beveget sitt publikum på lerrettet – og nå også på Galeiscenen! Velkommen!

Flere datoer: 

20. juli 20:00

22. juli 20:00

23. juli 20:00