Tweet This
Back to All Events

Konsertsommer i Bakgården: Frode Alnæs trio - Bakgården Café, Sandefjord

Konsertsommer i Bakgården: Frode Alnæs trio - Fredag 15. juli kl. 21:00 - Bakgården Café 

Frode Alnæs er tilbake i Bakgården Cafe med sine fantastiske musikere Per Mathisen og Rune Arnesen!

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. Etter mer enn 30 år som profesjonell musiker har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør.

Frode Alnæs er gitarvirtuosen og "sjefen" i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. han er mannen bak melodier som "Long December Night", "Everyone Needs A Friend", "Invisible Man" og verdenskjente "Vitae Lux". Høsten 2013 utga Frode soloalbumet "Envy The Man": En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingene up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv - og synger selv. Vinteren 2016 var han aktuell med instrumental albumet "Kanestrøm" - med en tydelig signatur fra Frode som gitarisk og komponist. Frode jobber for tiden også med sin kommende konsertforestilling "Min dans med strenger" - om hans liv med gitaren.

Frode Alnæs trio er et band som forfører med sin musikalitet, sjarme og en spilleflede som overgår det meste. Med seg i bandet har Frode to av Norges duktigste musikere: Per Mathisen (bass) og Rune Arnesen (trommer). Frode Alnæs trio spiller pop, jazz og blues - og representerer bredden Alnæs står for. Hans merittliste er ganske unik i de fleste sjangere. Publikum får oppleve alt fra nedtonede og vakre ballader til rocka og funky rytmefester - og låter som folk kjenner. Og med Frode Alnæs som frontfigur blir det både fantastisk gitarspill og mye godt humør. I tilllegg til å være en svært seriøs musiker, er Frode en stor entertainer.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum - han rett og slett elsker sitt publikum - og de elsker han!

Billetter: 300,- + avg.

STÅ OG SITTEPLASSER!
Dørene åpner kl 19.30 og konserten starter kl 21.00

Billetter kjøpes på Hjertnes billettservice, tlf. 33 41 67 60, Narvesen, Turistkontoret eller på internett.