Tweet This
Back to All Events

Slottsfjell 2016 - Festival - Tønsberg


FEM NYE URØRT-ARTISTER TIL P3-SCENEN

NRK P3 stiller på Slottsfjell med egen scene – i år som i fjor. Her skal det skje mye gøy, blant annet rydder vi plass til et utvalg helt ferske band, som skal få vise Slottsfjell-publikumet hva de er gode for. Av 300 påmeldte Urørt-band, er ti lovende navn allerede presentert som Slottsfjell-klare. Det er liten tvil om at det gror godt i den norske musikkundergrunnen, for kvaliteten på alle de påmeldte har vært fantastisk. Så god har den vært, at vi fryktelig gjerne vil bli kjent med enda flere av dem. Derfor har vi ryddet, skviset og gjort plass til fem Urørt-artister til.

Det er bare å glede seg til alternativ pop fra Sørlandet, rap fra vest, hardtslående punkrock fra nord og en energisk dose Congo-funk og indie-pop fra hovedstaden. Les mer om de fem utvalgte her:

Ingrid Frøsland
Elvic
LÜT
BLØSH
Kjartan Lauritzen

- See more at: http://www.slottsfjell.no/#sthash.EujSt5IQ.dpuf