Tweet This
Back to All Events

Lars Lillo-Stenberg - Konsert - Gamle Ormelet, Tjøme


Flere forestillinger: 

14/7: Kl. 21:00

15/7: Kl. 18:00 (Familiekonsert)

15/7: Kl. 21:00

En skal aldri ta noe helt for gitt, og selv om Lars Lillo-Stenberg har spilt for oss 23 somrer på rad er vi utrolig glade for å kunne presentere ham i år også. Denne gang for tjuefjerde år på rad. For mange – og ikke minst oss som har fulgt ham i alle disse årene – blir det ikke ordentlig høysommer uten at vi har latt oss rive med av Lars Lillo-Stenbergs fantastiske musikk.

Bevæpnet med gitarer, piano og flygel serverer Lars Lillo-Stenberg publikum en sommerkonsert av de helt sjeldne. Vi tør spå at de som er til stede blir tatt med på en reise gjennom Lars Lillo-Stenberg sin musikk; fra gamle glemte perler via sanger vi alle kan synge med på til noen helt nye sanger ingen noensinne har hørt før. Sannsynligvis kommer vi til å ende opp med å stå på stolene og love hverandre at «når vi en gang kommer neste sommer, skal vi atter være her».