Tweet This
Back to All Events

Louis Jacoby - Ingen vil danse, og ingen vil dø - Konsert - Galeiscenen, Fredriksvern Verft, Stavern


«Ingen vil danse, og ingen vil dø» heter en rykende fersk vise fra Louis Jacobys hånd. En vise med en spennende lokal historie som bakgrunn. Den og flere nyheter slipper han på sommerens spennende konsert på Galeiscenen. Ikke minst hans viltre vise «Litt gammal» som har spredd seg som ild i tørt gras enda den ennå ikke er utgitt på plate. Èn live radiospilling var nok.

Nå er Louis på galeien igjen! Det er en tradisjon at Louis stiller med konsert nettopp på Galeiscenen i Stavern midt på sommeren – og hvert år blir det stinn brakke. Vi håper på fulle hus i år også. Så vær tidlig ute med billettbestilling. Det er alltid spennende å se hva som har skjedd i hodet på den muntre låtskriveren i løpet av vinteren. Vi gleder oss!