Tweet This
Back to All Events

Carsten Dahl Trio - Konsert - Cafe M, Tønsberg

Urijazz presenterer:

Carsten Dahl Trio – et melodiøst univers fra Danmark, Norge og Latvia

Juni, ja. En vanligvis svært stille Urijazz-måned, men vi kunne ikke si nei. Carsten Dahl har vært hos oss tidligere, men tida renner av gårde, så det er på høy tid med et nytt besøk. På vei til Oslo og Norges berømte innspillingsstudio Rainbow under ledelse av Jan Erik Kongshaug, spurte denne trioen Urijazz om en jobb i forkant, med prosjektet «Art of Discovery». Dette er en høyst internasjonal trio, der Ole Morten Vågan på bass og Ivars Arutyunyan på trommer er de to andre medlemmene. Tanken bak prosjektet er et møte mellom tre generasjoner, tre nasjoner og tre kulturer som skaper sitt eget musikalske univers. De tre musikerne elsker som alle ekte jazzutøvere å søke etter og utforske det ukjente, kommunisere i øyeblikket og gjennom improvisasjon å bevege seg fritt mellom det historiske og framtida. Deres egenkomponerte musikk er full av sterk energi og nydelige melodier med stor respekt for musikktradisjonen. Tre fantastiske musikere fra Danmark, Norge og Latvia.

Carsten Dahl - piano
Ole Morten Vågan – bass

Ivars Arutyunyan – trommer