Tweet This
Back to All Events

Musikalskolen 2016 - Galeiscenen, Fredriksvern Verft, Stavern


Nok en gang arrangerer vi sommerkurs i musikk, dans og teater (musikal) på Fredriksvern verft i Stavern. Galeiscenens dyktige kursleder Hanne Kristoffersen vil i år lede sommerkurset. Avhengig av gruppens størrelse vil hun bruke instruktører i tillegg på dans og sang. Sammen vil de engasjerte instruktørene gjerne holde kurs for deg mellom 7 og 18 år! 

Kurset holdes i år fra mandag 27. juni til fredag 1. juli. Som vanlig avsluttes kurset med en liten visning av resultatet.

I 2015 skrev Hanne Kristoffersen og Hilde Dahl en musikal basert på musikk fra mgp-jr. Denne musikalen het «I samme gate», og ble fremført på Galeiscenen i juni samme år. Nå vil Hanne dele denne musikalen med vårt sommerkurs, og kanskje kan du påvirke innholdet, slik at dette blir deres helt egen forestilling?

Kurset koster kr. 2300, og inkluderer lunch og frukt hver dag.

Gå inn på kurspåmelding og meld deg på i dag! (galeiscenen.no)

Velkommen til sommerkurs hos oss!