Tweet This
Back to All Events

Penthouse Playboys vrikker sommeren inn - Konsert - Engø Gård

 

Bli med på sommerenes store kick-off på Tjøme den 24. juni 2016 med Penthouse Playboys konsert på Engø Gård!

Program

Kl. 18.00          Innslipp på konsert området
Kl. 21.00          Showtime

Vi gjør oppmerksom på at konserten holdes utendørs uansett vær og vi anbefaler alle om å kle seg etter været samt ha med egen stol el. for å sitte på.

Billetter

Billetter kan kjøpes via billettservice eller direkte på Engø Gård, ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon, kontakt info nederst på siden. 

Prisen er kr. 445,- pr. billett og det 20 års aldersgrense på dette arrangmentet.

Opphold

Vi tilbyr denne dagen en oppholdspakke inkludert 4-retters middag, konsertbilletter og overnatting med frokost fra kr. 2.395,- pr. person i dobbeltrom. Pakken kan bestilles direkte på telefon eller e-post til resepsjon, kontakt info nederst på siden, eller via nettbooking. 

Servering

Lunsj                              Bordsetning fra kl. 12.00 - 13.30. Det serveres a la carte meny og dagens lunsj. Pris fra kr. 159,-.
Afternoon tea          Serveres mellom kl. 15.00 - 17.00. Klassisk afternoon tea. Pris kr. 245,- pr. person.
Middag                         Bordsetning fra kl. 18.00 - 19.30. Det blir servert en 4-retters spesialmeny. Pris kr. 695,- pr. person.

Bord i restauranten til alle måltider må forhåndsreserveres via resepsjon, kontakt info nederst på siden. Bord til middag tilbys kun til konsertdeltagere. 

Det vil være servering av mat og drikke inne på konsertområde. 

Gruppebestillinger

Vi har tilgjenglige lokaler for grupper på 15, 20, 40 eller 60 personer til middag denne dagen - perfekt for årets sommerfest! 

Om bandet 

Penthouse Playboys er billedskjønne menn i sin beste alder. De har vasket seg, fønet håret, tatt på seg sine fineste klær og dyreste smykker. Sammen er de besatt av ett eneste kall: Å gi norske kvinner noe å elske, og norske menn noe å beundre.

Landet er fullt av dyktige danseband, flinke standupkomikere, artige revyartister og helt greie mannlige modeller. Penthouse Playboys har alt disse har, pluss ti tonn hårspray og en garderobe full av selvtillit. Legg til genetisk betinget sjarm og spilleglede, og du har et herrelag som skaper elektrisk feststemning, bare det er strøm i lokalet og hunkjønn i salen.

Penthouse Playboys' coverversjoner setter originalene i skyggen. De blander helproff musikalitet med hemningsløst show og sirkus. De gjør publikumsfrieri til en kunstform, scenebekledning til ekstremsport og spillejobber til charterturer inn i publikums villeste fantasier og våteste drømmer.

Penthouse Playboys består utelukkende av sterke personligheter. Dette er Jens Pikenes (sanger, frontfigur), Johnny Lotion (gitar), Ron Maiden (bass), Billy Bongo (trommer), Eiolf the Tiger og Steve Gaddafi. De har også, som alltid, med seg blåserekka The Horny Horns med Tom Bone (trombone), Donald Trumpet (trompet) og Dick Reed (saxofon).