Tweet This
Back to All Events

Ingar Helge Gimle, Hei....Jeg trenger litt hjelp her jeg... - Galeiscenen, Stavern - FLERE DATOER


Arrangementsinformasjon 

Med stor humor og selvironi forteller skuespilleren og historiefortelleren Ingar Helge Gimle anekdoter med skråblikk på eget liv. Når en mann i femtiårene famler seg frem til stabilitet i tilværelsen ender han lett opp med å kjøpe seg motorsykkel uten å ta inn over seg at han egentlig ikke er så glad i høye hastigheter. I denne situasjonen tror han også at et treningsapparat eller fem fra TV-shop, vil bedre livskvaliteten betraktelig. I jakten på lykken erstattes også byleiligheten med et hus på landet, i troen på at frisk luft og stillhet skal få alt til å ordne seg… Etter et sju år langt svangerskap, er det nå ”forløsning” for Ingar Helge Gimles forestilling. En forestilling om Ingar Helge Gimles liv, som er en mangslungen historie, med mest moro og noe litt trist og alvorlig. Se frem til en morsom kveld med historier og betraktninger som garantert vil få deg til å nikke gjenkjennende til egne ambisjoner og tanker om alt du skulle og burde ha gjort. 

Ledsager = Full pris
Dørene åpnes: ca 30 min. før. 
Servering: øl/vin. 
Varighet 75 min uten pause. 
Parkering: ja 

Forestillingen spilles: 

24. juni 19:00
1. juli 19:00
2. juli 19:00