Tweet This
Back to All Events

Sandefjord Vinfestival - Draaben Kulturbar, Sandefjord

Sandefjord Vinfestival - Lørdag 11. juni kl. 13:00 - Draaben kulturbar

PREMIERE; Velkommen til Sandefjord Vinfestival lørdag 11. juni utenfor Draaben Kulturbar!

Vin er kultur, og Draaben Kulturbar inviterer for første gang til Sandefjord Vinfestival lørdag 11. juni. Festivalen henvender seg til alle som liker vin, og har lyst til å lære litt mer om denne fasinerende verdenen.

Sammen med 15 vinprodusenter fra den gamle og nye vinverdenen,  vil Sandefjord Vinfestivalsette opp et stort selskapstelt utenfor Draaben Kulturbar. Der blir det vinsmaking, foredrag og kulturelle innslag underveis, og anledning til å snakke med de ulike produsentene mellom kl. 13:00 - 16:30.

Stadig flere av oss er opptatt av vin, de ulike druesortene, hvilke viner passer til hvilken mat, opprinnelsen og lære oss generelt litt mer om vin. Sandefjord har et av landets få utvalgte spesialpol, mange vinelskere og gode tradisjoner for vin.

Derfor er det en glede å invitere til Sandefjord Vinfestival lørdag 11. juni 2016!

Bill. kr. 450,-

Billetter kjøpes på Hjertnes billettservice, tlf. 33 41 67 60, Narvesen, Turistkontoret, hjertnes.no eller ved inngangen.

Billetten inkluderer inngang, alle prøvesmakinger, foredrag og sesongavslutningen for jazzen på Draaben umiddelbart etter vinfestivalen.

Åpning kl. 13:00. Varighet frem til kl. 16:30.