Tweet This
Back to All Events

Heine Totland og Sandefjord storband - Konsert - Park Hotel, Sandefjord

Sammen med Sandefjord Storband legges det opp til en “groovy” og “feelgood” konsert lørdag 11. juni.

Heine Totland og Sandefjord Storband har samarbeidet en rekke ganger tidligere med stor stemning hos publikum og Konsertkameratene er veldig godt fornøyd med å kunne samarbeide med disse dyktige musikerne.

Totland har klassisk utdannelse og er en bevandret og beundret artist med blant annet roller i “Mamma Mia”, “Jesus Christ Superstar”, “Les Miserables”. Han har også turnert mye i Norge, deltatt i Melodi Grand Prix og gitt ut flere plater. Og han er årets MasterChef 2015!

Konserten finner sted i Bankettsalen på Rica Park Hotel Sandefjord og det skal spilles mye kjent musikk fra storbandrepertoaret,– med mye mer! Alt for en topp konsert med en sanger av verdensklasse og et veltrimmet storband.

Salen settes opp i cafékonsertform og alle sitter ved bord. Det blir mulighet å kjøpe drikke i baren.

Billettpris kr 420,– + evt. avgifter. Konsertstart kl 21.00, men dørene åpner 1 time før. Bord kan reserveres på post@konsertkameratene.no.

Våre samarbeidspartnere Scandic Park Sandefjord (33 44 74 00) og Kokeriet (33 46 62 62) anbefales før konserten