Tweet This
Back to All Events

Yankee Band - KONSERT - Sanden Scene, Bølgen Kulturhus

7. mai kommer Yankee band som har turnert i Norge siden 70 åra.

Bandet ble stiftet så tidlig som 1969. Ved inngang til sommeren 1974 var management på plass og bandet gikk fra å spille primært helger, til fulltids profesjonelle musikere som spilte så og si daglig. Etter dette har bandet aldri sett seg tilbake og nesten 40 år senere nyter bandet stor anseelse og står ikke tilbake for noen partyband i Norge.

I løpet av karrieren har Yankee også gitt ut 5 album med eget materiale som har vært på norske hitlister. Yankee har maktet å opparbeide seg mange fans ved å levere en fantastisk energi og stemning som kan bookes til alt fra events, puber, konserter og rockeklubber. Med sitt store repertoar er publikum sikret en suveren kveld og en stor opplevelse. Bandsjef og vokalist Per Odd Kværnsveen er en karismatisk person med stort nærvær som alltid holder folk i sin hule hånd med all sang og moro fra senen.