Tweet This
Back to All Events

ELVIS - IF I CAN DREAM - Konsert - Nøtterøy Kulturhus

Velkommen til "If I Can Dream" konserten som er en stor begivenhet for alle som liker musikken fra Elvis gjennom 50-, 60- og 70-tallet.

Dette er ikke bare en konsert, men en stor showopplevelse; som en musikal fra en periode av musikkhistorien som har formet og påvirket mange av verdens største artister opp til vår tid; f eks Bruce Springsteen. Elvis gjorde comeback på scenen med legendariske live opptredener i Las Vegas i 1969 og holdt konserter både i Las Vegas og over hele USA helt frem til sin tragiske og alt for tidlige død 16. august 1977.

Sammen med en av USAs fremste Elvis performance artister, Ted Torres og fullt orkester med blåserrekke og kor, gjenskaper vi en Elvis Las Vegas konsert. Her får dere en unik opplevelse og det nærmeste du kan komme å oppleve Elvis live, som ikke så mange nordmenn fikk anledning til. Arrangøren av denne konserten opplevde fem Elvis konserter i 1975 og har etablert et nært samarbeid med Ted Torres for å lage til denne konsertopplevelsen og gjøre den så lik som mulig slik Elvis gjorde sine fantastiske konserter.

Elvis kom aldri til Europa for å holde sine show. Du får oppleve alle hans kjente sanger fra 50-, 60- og 70-tallet, som That´s All Right, Hound Dog, Don´t Be Cruel, Love Me Tender, Jailhouse Rock, Love Me, Are you Lonesome Tonight, My Boy, It´s Midnight, In The Ghetto, Suspicious Mind, The Wonder of You, How Great Thou Art, Cant´t Help Falling In Love og enda flere. Møt opp til denne konsertopplevelsen om du er Elvis-fan. Du kan ikke gå glipp av den!