Tweet This
Back to All Events

Ketil Bjørnstad - Veien til Mozart - Midtåsen/Arnebergsalen, Sandefjord

Multitalentet Ketil Bjørnstad – musiker, forfatter og komponist – tente helt på ideen om Kulturelt Initiativs konserter Måneskinnssonaten, og kommer med sitt konsertforedrag Veien til Mozart ved fullmånen i mai. Det gir oss innblikk i hans tanker om geniet Mozart, og er en hyllest til musikkens grensesprengende kraft – uansett tid og uansett alder. Gjennom musikk og ord viser Bjørnstad hva Mozart betyr i dag – 225 år etter han levde.

Foto:  nomo  /michael hoefner

Foto: nomo/michael hoefner


 
Ketil Bjørnstad debuterte som pianist med Oslo Filharmoniske Orkester i 1969 i en alder av 16 år. Den gang spilte han Bartoks 3. pianokonsert – en kjempeprestasjon av en så ung mann. Han hadde rotfeste i den klassiske musikken, lyttet til jazzens store menn på 60-70 tallet, og ville komponere sin egen musikk.

Han er virkelig en sjangeroverskridende musiker.  Seansen vil starte i Midtåsen skulpturpaviljong og fortsetter deretter i Arnebergstuen, som er den beste ramme vi kan få for å finne veien til Mozarts verden. Bjørnstad gleder seg til å spille på det nyrestaurerte flygelet der.

Billetter: 300,-

Billetter kjøpes på Hjertnes billettservice, tlf. 33 41 67 60, Narvesen, Tutistkontoret eller på internett.