Tweet This
Back to All Events

NEGLSPRETTEN - KAJAKK - TØNSBERG KAJAKK KLUBB

Tønsberg Kajakk Klubb inviterer til Neglespretten 30. april 2016. Neglespretten består av to løp, 200 meter prolog og langløp. Resultatene fra prologen gir startrekkefølgen på langløpet.

Langløpet startes med 30 sek. intervallstart, der den raskeste på 200 meter starter til slutt. Distansene på langløpet er ca. 3000 meter for klassene til og med ungdom, og 5000 meter for junior og senior. Starten på 200 meter blir fra klokken 1000. Vi starter langløpet når startrekkefølgen er klar.

Påmelding innen torsdag 28/4 til ole_magnus_fevang@hotmail.com (merkes med Neglespretten). Det er også mulig å melde seg på fram til 30 min. før start, men fint om flest mulig senter påmelding per mail.

Allerede har vi notert påmeldinger fra: Christoffer Prag, Ada Lassen-Urdahl, Henriette Nyborg Børstad, Egil Børstad, Anders Kristiansen, Tor-Sverre Jensen og Harald Stensholt. Flere kommer – invitasjon er sendt til de nærmeste aktuelle klubbene.

Det er ingen startkontingent. Alle deltakere må ha vest. Det vil bli kiosk med salg av både mat og drikke. Vel møtt til en hyggelig padledag!