Tweet This
Back to All Events

Bjørn Eidsvåg - Konsert - Foynhagen

Siden oppstarten i 1971, har den folkekjære artisten Bjørn Eidsvåg grundig skrevet seg inn i norske musikkhistorie. 

Det at Bjørn er utdannet prest, og har arbeidet innen psykiatrien, har i stor grad påvirket låtene hans og mottagelsen av den. Gjennom hele sin karriere har Bjørn stått på retten til å si hva man vil, uavhengig av livsynsbåser. Med sine tekster og sin musikk, har han et sterkt ønske om å kommunisere med publikummet sitt om alle aspekter av det å være et tenkende menneske. Tro, tvil, kjærlighet og anger.

”Det meste av det vi mennesker baler med under solen handler om vårt ønske om å bli sett,” sier han selv, og mye av Bjørns tekstunivers kretser nettopp rundt temaet ”å se”.

Det var med albumet Allemannsland (1993) at Bjørn Eidsvåg slo gjennom for fullt i Norge. Plata solgte raskt over 60 000 eksemplarer. Suksessen ble fulgt opp med Landet lenger bak (1995) som passerte 100 000 som den første av Bjørn Eidsvågs plater. Begge utgivelsene ble fulgt opp av store landsomfattende turnéer med fulle hus og varme omtaler i pressen. 

Kom og opplev en varm og nær konsert med Bjørn Eidsvåg den 10.august i Foynhagen!

Restriksjoner

Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett. 
Hagen åpner kl.19:00 konsertstart ca.kl 21:00.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refundres kun ved avlyst konsert.