Tweet This
Back to All Events

MADCON - KONSERT - FOYNHAGEN I TØNSBERG - ÅRETS ÅPNINGSKONSERT

Til vår åpningskonsert 2016 kommer selveste Madcon!

Norges største pop-act Madcon kan skilte med flere nummer 1-singeler enn de fleste andre norske artister. Låter som «Beggin», «Glow», «Freaky Like Me» og «One life» samt hundrevis av konserter var med å gjøre Madcon til en av Europas største europeiske duoer.

I 2010 holdt Madcon en forrykende live opptreden under Eurovision-finalen med låta «Glow». Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa.

I 2013 slapp bandet albumet «Icon», på albumet bidrar internsjonale stjerner som bla Kelly Rowland, Snoop Doog og Rick Ross.

Singelen «One life» feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 14 millioner views på youtube. I disse dager er bandet i studio og jobber med nytt materiale som slippes i 2015. Madcon live skaper en energi blandt publikum som må oppleves, det er umulig å ikke bli revet med når disse gutta står på scenen!

20. februar i år kom feelgood singelen Don’t Worry ft. RayDalton; R&B- og gospelstemmen du kjenner fra “Can’t Hold Us” med Macklemore & Ryan Lewis som var en stor hit.