Tweet This
Back to All Events

TRANG FØDSEL - KONSERT - HVASSER GJESTEHUS


TRANG FØDSEL

Med låter som Drømmedame, Kursiv, Hippie, Livet det er helt ålreit, Fredag etc, er det lagt opp til at dette blir en helt fantastisk sommerkveld! Og onsdag 3.august kommer de som en akustisk trio til Hvasser Gjestehus!

 "Se for deg at du sitter sammen med dine beste venner på et svaberg. Sola går ned i horisonten og lukten fra grillen begynner så smått å forsvinne. Rundt deg høres latter og prat fra folk som hygger seg sammen i de sene nattestimer. Fra Radioen triller toner fra Trang fødsels siste plate, og alt du kan tenke er at dette øyeblikket er perfekt..."

Uriks.no

 

Det er med stor stolthet at vi kan presentere Trang Fødsel hos oss på Gjestehuset i sommer og vi gleder oss stort til å synge sammen med deg denne kvelden!

 

Billettservice: www.ticketmaster.no
Alder: 20 år
Dørene åpner kl.21


KART: Her finner du Hvasser Gjestehus