Tweet This
Back to All Events

JACK VREESWIJK - KONSERT - HVASSER GJESTEHUS


JACK VREESWIJK

Vi på gjestehuset er stolte av å presentere, helt fra andre siden av Færder fyr: JACK VREESWIJK kommer til «Gjestehusets Akustiske» 20.Juli!

Jack Vreeswijk. Foto: Per Jankhe

Jack Vreeswijk. Foto: Per Jankhe

Vreeswijk spiller velkjente tekster og låter, fra pappa Cornelis skattekiste. Jack Vreeswijk - sønn av Cornelis, fikk sitt store gjennombrudd i 2009 med Vreeswijk sjunger Vreeswijk. Siden den gang har han turnert for fulle hus i Sverige og laget musikk til filmen om sin far - og i 2012 fulgte han opp med plata Wichita. Denne kvelden kan vi vente oss noen herlige tolkninger av Cornelis' sanger, nærmere bestemt "Brev från kolonien", "Vaggvisa" (skrevet til nettopp Jack), ""I natt jag drömde något som"", "Somliga går med trasiga skor" og "Norsk blues".
Dette blir en stemningsfull allsangaften som vi gleder oss veldig til! Sommeren kan ikke komme fort nok!

Billetter: www.ticketmaster.no
Alder: 20 år
Dørene åpner kl.21KART: Her finner du Hvasser Gjestehus