Tweet This
Back to All Events

STAVERNFESTIVALEN


  • Stavernfestivalen Unnamed Road Larvik, Vestfold, 3264 Norway (map)

7. - 9. juli 2016 i Norges Beste Sommerby

Booking.com

Stavernfestivalen er sommerkonserten som garanterer god stemning, artister i verdensklasse  i flotte omgivelser. Arrangørene oppfordrer alle til å bli med på årets konsertopplevelse, og nye publikummere ønskes hjertelig velkommen. 


Hvert år trekker Stavernfestivalen festivalglade mennesker i alle aldre. I fjor ble festivalen for første gang flyttes til Larvik golf arena. Dette viste seg å være en fantastisk plass å feire 15-års jubileet, og samme sted blir festvalen arrangert på i år.

Når du kjører fra Larvik i retning Stavern, så ligger festivalområdet ligger på høyre side av veien ved golfanlegget til Larvik Golf. Plassen er grønn og flott, med vakre lunder og små dammer. Annerledes, og mye større plass enn hva festivaleni har hatt tidligere, 

Stavernfestivalen er kjent for å ha et bredt og imponerende spekter av artister, men de legger også mye arbeid i helheten av arrangementet. Her blir det lagt Her blir det lagt vekt på utsmykningen av festivalområdet, og både mat- og drikkeopplevelsene skal være på  topp – slik som konsertene. 


ARTISTENE

Neil Young


Hold deg oppdatert og Følg Stavernfestivalen på Facebook


KART FESTIVALOMRÅDET

 
Earlier Event: July 7
Glade dager i Stavern 2016
Later Event: July 7
Jarlsberg Grand Prix 2016