Tweet This
Back to All Events

Geraldine Gallery presenterer: Bjarne Melgaard - Pink Panther / Ons-fre-søn


Det er en stor ære å kunne presentere kunst av Bjarne Melgaard i Geraldine Gallery. Hans tidligere utstillinger både i Norge og utlandet er kjent for å være provoserende. Denne gang er den konkrete tematikken i utstillingen derimot helt ufarlig, Pink Panther leker seg på veggene i galleriet. En figur som gikk igjen i Melgaards utstilling «Ignorant Transparancies» hos Gavin Brown i New York i 2013. Melgaard har tidligere uttalt at han identifiserer seg med Pink Panther: «he’s the uncool looser, a failure and he annoys people».
Pink Panther serien er produsert på trykkeriet Derriere L'Etoile Studios i Long Island, NYC. I samme by som Melgaard nå bor og jobber. I tillegg til flotte litografier vil det i utstillingen også bli presentert en unique, et maleri.
Personlig mytologi og identitetssøkning i en kaotisk verden er blitt Melgaards varemerke. Han jobber gjerne med mange identiteter. Sier han ikke er ute etter å provosere. Bare sette spørsmålstegn ved vedtatte sannheter.


PROGRAMMET UT ÅRET

JAN/FEB : OPEN STUDIO, MARIT G. BOSTAD

MARCH 5 - APRIL 10 :  SOLOSHOW BJARNE MELGAARD

APRIL 23 - MAY 29 : SOLOSHOW ESPEN SKJØNHAUG

JUNE 4 - JULY 3: SOLOSHOW STEIN ARE KJÆRÅS DAHL

SEPT 3 - OCT 2 : SOLOSHOW HARITON PUSHWAGNER

OCT/NOV/DES : TO BE CONTINUED