Tweet This
Back to All Events

Synne Sanden - Konsert - Bølgen Kulturhus, Larvik

Synne Sanden

Med nære og ærlige tekster skaper Synne Sanden ekspressiv og eksperimentell pop som treffer lytteren rett i hjertet. Etter å ha høstet gode kritikker for sine to tidligere plateutgivelser utgis tredje album, «In Between Sparks», 15. januar 2016 via plateselskapet Vilje. Albumets temaet er forelskelse, men det er likevel ikke sukkersøtt. Tekster om frykt, avvisning, sjalusi, eufori og følelsen av udødelighet formidles med nerve gjennom albumets gang. Plata er produsert av Lars Fremmerlid som også spiller i hennes eminente band sammen med Bendik Hovik Kjeldsberg, Henrik Schmidt og Julie Kleive. Høsten 2015 har hun gitt ut to singler fra sin kommende plate. Om singelen Erase the gaps sier Bernhoft: "Jeg er solgt! Ble solgt etter 5 sekunder av Erase The Gaps, drita tøft."

Ved siden av soloprosjektet, spiller Synne Sanden også med Thomas Dybdahl, Tord Gustavsen og Chili Vanilla. Hun har tidligere samarbeidet med musikere som Bugge Wesseltoft, Mathias Eick og Moddi. Etter å ha vært finalist i Urørtfinalen på NRK P3 i 2013, har artisten og bandet hennes spilt på en rekke festivaler som bla. Slottsfjell, Trondheim Calling og By:Larm

Bendik Hovik Kjeldsberg - trommer
Julie Kleive - vokal
Henrik Schmidt - gitar, synth
Lars Fremmerlid - synth, bass
Synne Sanden - vokal
 

Anbefales hvis du liker: live musikk, pop

Arrangør: Bølgen Kulturhus