Tweet This
Back to All Events

Drømmedag i Stavern

Drømmedag i Stavern

Drømmedag i Stavern Langfredag 25. mars 2016 fra kl. 10.30. Nå har du sjansen til å få med deg det beste av det beste fra Norges beste sommerby (kåret 3 år på rad). Vi kan jo bare namedroppe litt for ordens skyld; Fredriksvern verft, galleriene, Citadellet, og ærverdige Hotel Wassilioff - en av Norges eldste hoteller. Se det fantastiske programmet nedenfor:


PROGRAM10.30 Gudstjeneste i Fredriksvern kirke

11.30 Omvisning i Fredriksvern kirke. Norges første marinekirke, innviet 31. mars 1756. Kirken er meget vakker og sjarmerende med sin fine blanding av renessanse og barokk byggestil.12.00 Båtavgang fra Dampskipskaia til Stavern Fort og Citadellet. Historisk omvisning av guide Nils Melau. Fortet ble anlagt i 1660 årene for å beskytte jernverkene og postgangen til Danmark. Tordenskjold hadde sin hovedbase her under den store nordiske krigen fra 1709 – 1720. Fra 1. april 1910 har boligen fungert som sommerakademi for bildende kunstnere i Norge.


14.00 Påskemiddag med kaffe & dessert på Hotel Wassilioff

Meny
Braissert svinenakke, rotgrønnsaker, poteter & fløtesaus

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

På hotellet holder flere kunstnere utstilling


 15.15 Historisk omvisning i det pittoreske, gamle Stavern. Omvisningen starter på Hotel Wassilioff. Stavern er full av minner og tradisjoner fra fortiden. Stedet har to festninger som hver har bidratt til vekst og utvikling. I Stavern finner man også blant annet de best bevarte vannpumpene i Norden, som stammer helt fra 1777.

 

Resten av dagen og gjerne helgen kan man bruke til besøk hos de mange kunstgalleriene. I Stavern finnes det over 20 gallerier og 50 utstillere i påsken.

Drømmedag i Stavern - kun 365,- per person. For bestilling/info: ring Hotel Wassilioff på telefon 33113600. Billetter kjøpes i resepsjonen senest FØR båtavgang.
 


Drømmepriser på overnatting i påsken. 

Superior dobbeltrom med havutsikt, champagne, 5 retters festmeny & frokost 1095,- per person.

Dobbeltrom 1.495,- per døgn inkl. frokost. Enkeltrom 1195,- per døgn inkl. frokost.KART STAVERN: