Tweet This
Back to All Events

Fartøy Valen 2 - Quality Hotel Klubben


Se Norges største & mestselgende komiker igjennom tidene! Som avskjed før han igjen drar tilbake til USA dropper Kristian Valen innom Tønsberg i juleferien sin med oppfølgeren til hans megasuksess og gjennombrudd show "Fartøy Valen", men nå med "Julebord utgaven" av "Fartøy Valen 2" I kjent Valen stil blir det gjensyn med gamle og nye figurer, parodier og oppdateringer på sladder om han i pressen samt hans litt spesielle syn på verden,julebord og Norge. Dessverre igjen akkompagnert av hans faste NAV musiker "Panzer Magnar som garanterer d han selv sier er ekte Norsk julebord på sitt beste


Ledsager = Full pris
Grupper = Kontakt Quality Hotel Klubben Nr 33 35 97 00 eller Billettservice Gruppesalg 815 33 321
Rullestoler = kontakt Hotel Klubben

Arrangørens nettside: Arrangørens nettside
Artistens nettside
Link til facebook
Hotell Klubben: Hotell Klubben

Earlier Event: December 9
Christmas Time 2016 - Svelvik kirke
Later Event: December 9
Grieg trio - Teie Hovedgård