Tweet This
Back to All Events

Julie Bergan // Jonas Aden // dropK på Støperiet i Tønsberg


28. Desember kommer Norges store, nye popyndling Julie Bergan til Støperiet. Julie Bergan ga oss i fjorhøst superhiten «All Hours». Bangeren som holdt seg på Spotifys Top 50 i 18 uker og er en av de ti mest spilte låtene på radio i Norge og i Danmark. Smashen som har vært A-listet både på NRK P3, NRK mP3 og NRJ, og som fram til i forrige uke lå hele 17 uker sammenhengende på VG-lista, der de 8 første holdt en trygg plassering innenfor topp 20, med en peak på #6.Nå er hun aktuell med den splitter nye singelen, «Arigato»,–en låt som gikk i rotasjon både hos P3 og mP3 så snart den ble utgitt. «Arigato» følger opp hitsinglene «All Hours» og «I Kinda Like It», som til sammen har streamet godt over 15 millioner ganger, og dermed gått både platina og gull her til lands, og har med suverene opptredener sjarmert hele Norden via TV-skjermene på program som Senkveld og X Factor, og sammen med Tinie Tempah på Idol. Siden sist har hun også overbevist som rapper i P3s mye omtalte remiks av Karpe Diem-låten «Attitudeproblem». Og med «Arigato» kombinerer Bergan mer enn noen gang sin enestående evne til å få frem catchy hooks med en sylskarp attitude. En kombinasjon som er dømt til å prege både streaminglister og radiobølger hele sommeren, og vel så det. Jonas Aden var en av de overraskende gjennombruddsstjernene i 2015. Fra ingensteds kom han ut med uoffisielle remixer som raskt spredde seg verden rundt, helt til han igjen sjokkerte med å slippe singel på Oliver Heldens’ plateselskap, Heldeep. Fra gutterommet hjemme i Oslo hentet Aden inn hele 1 million avspillinger på hans remixer av Yeah Yeah Yeahs, Major Lazer og DJ Snake, da han raskt fikk oppmerksomhet hos EDM-eliten med sitt nytenkende Future House-sound. I 2016 inviterte ingen ringere enn EDM-legenden Tiësto ham til å varme opp under hans besøk i Oslo, og selveste Don Diablo plukket opp låten “Temple” som nylig ble signert til hans egne selskap, Hexagon. Han ble også den første nordmannen til å signere til det største plateselskapet innen EDM, Spinnin' Records, som har skapt artister som Martin Garrix, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike etc. På topp av alt dette har en av verdens største EDM-blogger, YourEDM, uttalt seg om at det norske stjerneskuddet er årets artist å følge med på. Dørene åpner 21:00 ID 18