Tweet This
Back to All Events

Romjulsblues 2016 - Big Ben


2. Juledag kommer en av landets pilarer innen bluesmusikken til Big Ben i Tønsberg. Kurt Slevigen er en bauta å regne innen den tradisjonelle blues musikken i Norge. Han er en av de få musikerne som har holdt fast ved hvordan bluesen ble spilt og sunget før '70-tallet. Dvs. litt mer jordnært og "ekte" blues. Kurt Slevigen er en meget etterspurt musiker i klubbmiljøet i Oslo og omegn. Med seg denne kvelden har han en av landets råeste blues trommiser, Tom "Dysa" Stølan fra Horten. Dysa har spilt blues i over 30 år, og spilt rundt om i hele Europa. Blant annet noen år sammen med Kurt i Belgia og Nederland. Leverandør av de lavere frekvenser denne kvelden er Helge Lund. Bassisten, som er utvandret tønsbergenser, bor på Ulefoss og har spilt bass i 47 år, hvorav de siste 25 i bluesens tjeneste. Dette bandet har spilt noen konserter tidligere og kan love en aften med bluesmusikk av ypperste klasse. Er du glad i bluesmusikk er det på Big Ben du skal tilbringe denne kvelden!

Earlier Event: December 26
Bad Budget Band på Gamle Banken på Nanset
Later Event: December 26
DJ Hansen - Tordenskiold Pub