Tweet This
Back to All Events

Juleutstillingen VESTFOLD 2016 - Vestfold Kunstsenter


Velkommen til Vestfoldkunstnernes egen Juleutstilling; VESTFOLD 2016! Vestfold Bildende Kunstnere og Norske Kunsthåndverkere Sørøst-Norges salgsutstilling maleri, grafikk, skulptur, objekt, tekstil, keramikk og smykker mm. Overrekkelse av Vestfold Kunstsenters Arbeidsstipend på kr. 80.000 fra Bildende Kunstneres Hjelpefond på åpningen. Lørdag 19. november kl. 13.00 Det kommer til å bugne av unike julegaver i Vestfold Kunstsenter denne førjulstiden når medlemmene i VBK og NKSØ i Vestfold stiller ut sin kunst og kunsthåndtverk til rimelige priser! Besøk Kunstsenteret, Vestfolds beste sted for unike gaver i julemåneden! Galleriet har en overflod av billedkunst og kunsthåndverk og salg «rett fra vegg»! Gaver til priser som passer for alle! Vil du sikre deg spesielle julegaver eller er du på jakt etter et unikt kunstverk er Vestfold Kunstsenter stedet! FYLKETS BESTE JULEBUTIKK! Utstillingsperiode 19.11. – 23.12.2016. Åpent: Onsdag og fredag 11-16, langåpent torsdag 11–19, lørdag og søndag 12 – 15. Fra og med 7. desember til og med 23. desember holder vi åpnet hver dag! Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon. VELKOMMEN!
 

Earlier Event: December 22
Julenatt - Nanset Kirke