Tweet This
Back to All Events

Kunstutstilling i Speilsalen på Grand - Quality Grand Hotel Farris


Billedkunstner Sigmund Nyberg har utstilling på Grand i Larvik, i Speilsalen og i hotellets resepsjon. Utstillingen åpnet 5.12 i forbindelse med lansering av diktboken "Speilbilder" av Hanne Eftedal Brathagen med kunst av Nyberg.. Ut januar 2017 varer utstillingen på Grand. Kunst av Nyberg med diktene til Brathagen er også utstilt i resepsjonen. Mange som nyter julebord på Grand får med seg denne flotte utstillingen i Speilsalen. Kunstneren stiller i disse dager også ut i Louvre, Paris og i København, i Europeiske Kunstmuseum. Grand tilbyr flotte julebord og nydelige lunsjer, hvorfor ikke også nyte kunst og dikt ved siden av maten.

Earlier Event: January 27
Gallerii - Torvet, Øvre Langgate 44
Later Event: January 27
Utstilling - Galleri 8 i Holmestrand