Tweet This
Back to All Events

Julekonsert med Borre Vocale - Borre Kirke

Onsdag 21. desember kl. 19.30 blir det en stemningsfull julekonsert i Borres vakre middelalderkirke. Borre Vocale framfører Gaudeté (Gled dere) sammen med tre profesjonelle strykere fra Vestfold: Tone og Victoria Seline Stokland på fiolin og Ingeborg Rudland Næss på cello. Gaudeté består av 10 julesanger fra middelalderen, og Anna Eline Bolstad leser bibeltekster mellom sangene. Det hev ei rose sprunge og Jeg synger julekvad er blant sangene, som er arrangert av den svenske komponisten Anders Öhrwall. Kantor Eli Rudland Næss dirigerer og spiller sammen med strykerne i Concerto grosso nr. 8 - julekonserten av Corelli. Publikum får også bli med i kjente julesanger, og det blir solistinnslag ved sangere fra Borre Vocale. Billetter: voksne kr 200 og barn kr. 100 kan kjøpes (i kontanter) ved inngangen. Arrangør er Kulturkomitéen for Borre sokn.