Tweet This
Back to All Events

Tønsberg Storband Jul - Tønsberg og Nøtterøy Biblioteket

- Urijazz presenterer på Tønsberg- og Nøtterøy bibliotek:

Tønsberg Storband har gledet jazzpublikummet i byen i mange år, de siste årene også med faste julekonserter i biblioteket. I adventstiden samler storbandet seg i bibliotekets underetasje for å gi byens folk julemusikk med storbandvri.

Tønsberg Storband og Urijazz har etablert en tradisjon med disse konsertene mellom bøker og klosterruiner. Publikum slutter opp om konsertene, som representerer en annerledes setting enn de andre julekonsertene. Storbandet er en institusjon i byens musikkliv og står på programmet hos Urijazz hver eneste sesong! Tønsberg Storband feiet 25 års virke i fjor.

Som vokalist møter vi flotte Jeanette Kristiansen, og storbandets leder og dirigent er Frode Grøtting.