Tweet This
Back to All Events

Christmas Ballet - Nøtterøy Kulturhus

Kom i julestemning med Svanesjøen, Nøtteknekkeren og Tornerose. En vakker juleforestilling for hele familien!

Hva er det egentlig som skjer på loftet på julenatta? Er det noe som beveger seg der midt blant alle esker, klær og gjenglemte ting? Bli med inn i drømmenes verden, med alle de kjente scenene fra Tchaikovskys mesterverk
Svanesjøen, Nøtteknekkeren og Tornerose.

Chrismas Ballett er en unik, nyprodusert ballettforestilling, en samproduksjon med dansere fra OSB Dance Company & Polish Dance Theatre, det internasjonale orkesteret Il Giardino d`Amore med base i Wien og det norske kulturhuset Lørenskog hus.

Team:
Scenografi og kostyme: Paulina Czernek
Lysdesign: Kristoffer Engen
Regikonsept: Ola Beskow
Koreograf: Miroslaw Rózalski
Dirigent: Stefan Plewniak