Tweet This
Back to All Events

Lars Vaular på Glassmagasinet 4. November - Bar Glassmagasinet

Bli med og hopp rett opp og ned

Har du vært på en Lars Vaular konsert så vet du hvilken musikalsk gavepakke du har i vente. Her snakker vi om en av norges beste rappere som klarer å bevege publikum fra det emosjonelle til full fest. Han er en rapper med sterke tekster og mellodier, men først og fremst er Lars Vaular en liveartist av et sjeldent kaliber. Det teksniske snakker for seg selv, men dette er også en artist som byr på seg selv live. Noe han beviste når han var på Glassmagasinet sist. Det er på klubb lysshowet kommer til sin rett og svetten kan renne ned over veggene mens publikum hopper rett opp og ned. Bli med på en festaften av de sjeldne på Glassmagasinet 4. november!

Earlier Event: November 4
Foredrag Pär Johansson - Publicom Scene
Later Event: November 4
LARS VAULAR på Støperiet - tønsberg